Dragan Bursać


BiH

10.03.2019

Ima li stida / Dragan Bursać: Biće opet pakao i krvava Drina

Dragan Bursać

Morate priznati da ovi stihovi ne ostavljaju mjesta bilo kakvoj improvizaciji. Dakle, bradate spodobe su itakako svjesne pakla kojeg su napravile nedužnom narodu u zadnja dva rata, znaju da je Drina bila doslovno kravava i to nije mit.

Društvo

04.03.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Za mobilizaciju spremna djeca!

Dragan Bursać

Samo potpuno raseljavanje vojno sposobnih je, nažalost, jedina trajna garancija za mir u BiH. Jer bolje vam je živo dijete na baušteli u Klagenfurtu, nego mrtav “heroj” koji se borio za gazdinu firmu, na obližnjem groblju!

Politika

25.02.2019

Opozicija u RS / Dragan Bursać: Gnom Čava i ostale ublehe naše opozicije

Dragan Bursać

E sad, to što glupi narod ne zna šta je htio reći, jebi ga, do naroda je. Kako god, jadnog li i prežalosnog čovječuljka. Ovog bivšeg opozicionara ne treba štediti makar kroz zajebanciju do kraja svih njegovih mandata.

Društvo

18.02.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Junaci, srećna vam sezona lova na migrante!

Dragan Bursać

Župljanin najbolje zna kako se treba spontano samoorganizovati i izvesti simpatična mala linčovanja. Jebi ti to, dok dođe policija, narod svojim šakama, pardon argumentima, može svakom uljezu od ravnica Bangladeša do marokanskog Atlasa pokazati svoga Boga

Kolumne

10.02.2019

Split / Dragan Bursać: Ćetnik u moru!

Dragan Bursać

Čuli ste to, morali ste čuti, danas su četvorica vaterpolista Crvene Zvezde mučki napadnuta u Splitu uoči utakmice s ekipom Mornara. Radnja, navijek ista kada hrpice nacija djeluju.

Kolumne

22.01.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Hlađenje banjalučkih muda

Dragan Bursać

Nego, jeste li slušali Nikolu Koju neko veče i imate li išta više kuraži od one koja je potrebna da se recituje Jazavac, pred Petrom Đokićem, ministrom bez fakulteta???

Kolumne

11.01.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Četnik Čović u Banjaluci

Dragan Bursać

Pa ima toliko stvari kojima može biti zahvalan Republici Srpskoj i njenom režimu Čovke, da mu je malo jedna Parada. Taj bi se trebao pojavljivati još najmanje deset godina. Ili svih stotinu, koliko je Dodik najavio da će karneval trajati u inat dušmanima.

Kolumne

05.01.2019

KOLUMNA / Dragan Bursać: Nepristojne bošnjačke kosti kvare žurku u RS

Dragan Bursać

Kakav izopačen um moraš imati, pa da te vrijeđaju kosti ljudi koji se drugačije zovu, koji su ti bili komšije, sa kojima si dijelio koricu kruha, i dobro i zlo?

Kolumne

24.12.2018

Kolumna / Dragan Bursać: Čestit Božić, Razime!

Dragan Bursać

Jedno mudo je ustvrdilo kako Razimu samo fali članska karta Kola srpskih sestara pa da ga proglasimo za doživotnog predsjednika Predsjedništva BiH.

Kolumne

17.12.2018

Zakon / Dragan Bursać: Hoće li Željka uhapsiti Dodika?

Dragan Bursać

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.