Milovan Matić


Buka desk

13.10.2021

ŠTA JE TO SAMOSTALNA RS U OKVIRU BIH?! / Ide li Dodik do kraja ili je sve opet velika prevara? Računaju na emocije birača i slabo pamćenje naroda

Milovan Matić

"Došli smo od proglašenja nezavisnosti do potvrđivanja statusa entiteta u okviru države."

Buka desk

11.10.2021

KISEONIK / Gradiška bolnica ostaje bez kiseonika! Pao tender jer "Messer" nije imao potvrdu Agencije za lijekove!

Milovan Matić

Bolnica u Gradišci morala je poništiti postupak nabavke medicinskog kiseonika jer kompanija Messer, kao jedini ponuđač, nije dostavila potrebnu dokumentaciju. Direktor bolnice kaže da su u problemu: "Imamo kiseonika za još dan, dva..."

Buka desk

09.10.2021

KAKO JE OVO MOGUĆE?! / Bolnica u Doboju i dalje nabavlja tehnički kiseonik od TGP-a!

Milovan Matić

Bolnica u Doboju prije samo četiri dana je potpisala ugovor o nabavci kiseonika za potrebe liječenja pacijenata od firme koja nema dozvolu za proizvodnju ili promet medicinskog kiseonika.

Buka desk

06.10.2021

AFERA SE NASTAVLJA / Uhapšen direktor bolnice u Doboju! Nabavljao maske i odijela od agencije "Travel for fun"!

Milovan Matić

Nastavljaju se hapšenja zbog malverzacija prilikom nabavki u zdravstvenim ustanovama Republike Srpske u vrijeme vanrednog stanja. Danas je priveden direktor bolnice u Doboju Mladen Gajić.

Buka desk

05.10.2021

AFERA KISEONIK / Medicinski kiseonik u cijeloj BiH nabavljan „na crno“!? Otkrivamo – četiri godine ni jedna firma nije imala dozvolu Agencije

Milovan Matić

Prema podacima do kojih je došao Buka portal od aprila 2017. godine do marta 2021. godine u BiH se nije mogao legalno kupiti medicinski kiseonik.

Buka desk

05.10.2021

LAZAR PRODANOVIĆ / Član stručnog savjeta Agencije za lijekove o aferi "kiseonik": Toliko se mrzimo da nam ništa nije sveto!

Milovan Matić

Lazar Prodanović, član Stručnog savjeta Agencije za lijekove BiH kaže da je zgrožen potrebom za medijskim prepucavanjem političara u vezi sa problemima koji su nastali oko prodaje medicinskog kiseonika.

Buka desk

29.09.2021

NOVI SLUČAJEVI / Afera "kiseonik" prešla entitetsku granicu! Bolnice u FBiH kupovale kiseonik od istih firmi kao i u RS

Milovan Matić

Afera "kiseonik" prelazi entitetsku granicu!

Buka desk

28.09.2021

AFERA KISEONIK / OTKRIVAMO ko isporučuje kiseonik svim bolnicama u RS! Nabavljaju industrijski gas od neregistrovanih firmi

Milovan Matić

U Bijeljini, Trebinju, Zvorniku, Prijedoru i Brčkom nisu kupovali medicinski kiseonik. Sve zdravstvene ustanove u RS nabavljale kiseonik od neregistrovanih firmi za proizvodnju ili promet medicinskog kiseonika kao lijeka.

Buka desk

23.09.2021

UNIŠTAVANJE BANJALUKE / Mržnja na relaciji SNSD - Draško Stanivuković jača od interesa građana!

Milovan Matić

Banjaluka i njeni građani od lokalnih izbora do danas su taoci nepromišljenih politika onih koje su izabrali da rukovode ovim gradom.

Buka desk

22.09.2021

KRIZA U BIH / Međunarodni faktor će udovoljiti Čoviću i Dodiku! A Sarajevo će dobiti svoje ‘šareno ogledalce’

Milovan Matić

Kriza vlasti u Bosni i Hercegovini svakim danom je sve veća. Polako dolazimo u situaciju da su najznačajnije institucije u zemlji potpuno obesmišljene.

Posmatrajte događaje izbliza.

Prijavite se na naš Newsletter.