Огласио се адвокат након саслушања Бојића и Марковића

Адвокат Милош Стевановић

BUKA / 16. септембар 2021

Након салушања у Тужилаштву РС, новинарима се обратио Милош Стевановић, адвокат Славка Бојића, директора "Процонтрола" и  Саше Марковића,  власника туристичке агенције "Травел 4 фун" који су ухапшени јуче у акцији МУП-а Републике Српске, која се проводила по налогу Посебног одјељења Републичког јавног тужилаштва.

„Ми смо се данас бранили ћутањем, нисмо хтјели да износимо никакве аргументе. Сматрамо да су ствари које Тужилаштво ставља на терет и оптужбе потпуно неосноване. Сви они се оптужују да су искористили ситуацију за вријеме короне, као и господин Зељковић, нисам сигуран да ли је ту и да ли је саслушан, и ставља им се на терет да су сви договорили и фактички злоупотребили систем јавних набавки. Морам да вам кажем да смо се ми данас оштро супротставили свим овим оптужбама. Тужилац нам је саопштио да ће сутра да иде приједлог за одређивање притвора за све“, истакао је Стевановић додајући како не постоје разлози да се Бојићу и Марковићу одреди притвор, јер су се они увијек одазивали на позиве и нису нигдје бјежали.

Коментаришући то што је медицинска опрема плаћана и по неколико десетина пута више од тржишне цијене, адвокат Стевановић је изјавио да држава није ограничила цијене у вријеме короне.
 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.